viernes, 23 de noviembre de 2012

"LA PROFECIA"

Molt be, acepto pulpo como animal de compañía en el tema de, que amb aquesta campanya electoral els partits s’han gastat menys diners. Es posible que menys amb paper,menys amb xuxes propagandistiques, menys amb cremar gasolina de cotxes donant el conyaso per tot arreu… pero el que no trago es que em diguen que,no s’han gastat ni un duro amb informática! Quan dic informática,vull dir en photoxof,per que s’han pasat tres pobles arreglant caretos de candidats que sols els arregla un miracle diví. Surto el primer dia al carrer…i cony! Qui es aquest paio tant reguapo que sembla un top model d’agencia internacional? El tio que m’habia deixat patidifuso era l’Oriol Junqueres al que l’habien fet un lifting facial digne de la Preysler,la Letizia,o l’Esteban despres de cobrar d’una exclusiva savadora. Al costat del guapisim lider d’ERC,penjat d’una farola,un altre bellezon,no,no era la Camacho que l'arreglo el porta de serie,era la convergent Xell Roige,lo d’aquesta es mes increíble,es nota que el seu partit te pasta gansa per contractar,fins i tot,els ordinadors de la NASA,que han tranformat lo cartell electoral amb un anunci d’una pasta de dents d’estes que retornen el sonriure encara que no tingues moltes ganes!

Be,aixi estaben els convergents amb la sonrisa Profident, i amb el braç de Mas/Moises mes estirat que la manega,quan de sobte surt una veu critica al partit amb plena campanya. Oh Mon Dieu! Qui s’atreveix a protestar, i fer-se l’Hara Kiri politic,es pregunten esbalaits a la seu convergent del c/ Cervantes de Tortosa.Quan tenim quasi tallat lo bacallá de la majoria absoluta i la benediccio de la Mare de Deu de la Cinta sobre els candidats tarraconins?
L’atrevida veu discordant,que despotrica amb public a L’EBRE TV,es ni mes ni menys que una  de les mandamasses del Consell Comarcal del Baix Ebre,la Julieta Celma,alies la Virreina de Paüls,aquesta sense tallarse un pel,es queixa del que pasa al seu poble dient “Que no retallen a tothom de la mateixa manera” ella que les retalladles pensaba que era el que li fan a la perruqueria,fent resposable del tots els mals,i creant alarma social,amb tema cáncerigen  inclos,a la Generalitat…!   

Revisada l’entrevista televisiva,amb ulls com a plats,un parell de vegades, el Comité de Fenomens Paranormal Ebrenc,una mena de delegacio de “Cuarto Milenio” d’aquí,i reunits d’urgencia al voltant de quatre birres i unes olives,ha arribat a les seguents conclusions:
1.-La Celma,sembla ser,viu a un bucle temporal,(di anada d’olla seria molt agossarat) pos pensa que a la Generalitat de Catalunya encara hi es lo dimoni Montilla amb lo Tripartit,menjatse els xiquets crus sense sal ni res.
2.-La Virreina esta xocada,o posiblement morta de gelosia per no suportar de veure al cap de l’oposicio paulsenca a una llista,encara que aquesta sigue dels sociates,al menys aquest la podrá ensenyar als seus nets pel moment historic que significara el 25N,i ella l’unic que tindra per la posteritat es l’empreta del seu finiquito politic alla on l’esquena perd lo nom.
I…3.-Venut com tenen tot lo peix,els convergents d’aqui,i sense intencio de que aquesta campanya vaigue pel poble el Messies Mas (qui el vulgue veure que compre  La Vanguardia) a fer lo paripé de La Profecía,la llegenda urbana que diu,que qui pujar a Paüls surt President.Pos això,que atemorits per que pugues ser certa,van decidir no incluirla a la llista… ximples no son. Per que imaginat que la palmen tots els de davant,i toca de posar-la per llei d’Honorable Presidenta...pel mateix preu haguesen ficat a Forrest Gump, almenys aquest no despotricaria contra les retalladles,com ella,figura destacada del partit,i si solta una parida…aquesta seria coherent! (I de sobre,pobre noi…t’invitaria a bombons!)
Conclusio: Acepto pulpo…encara que algú digue que: Aquesta dona ha parlat clar (?) Pero sentit el que ha dit estarán amb mi si dic com Hamlet que: Que algo huele raro en Convergencia…!